Procés participatiu d'elaboració del programa marc de la CUP 2011-2015


dimecres, 1 de setembre del 2010

La CUP clou aquest dissabte la redacció del seu Programa Marc per a les eleccions municipals

Dissabte 4 de setembre a Vic


Encara en la fase de discussió del text, s'organitza un darrer debat, a Vic, sobre el món de l'educació. 


L'educació és la temàtica escollida per a la jornada de treball que tindrà lloc aquest dissabte i que ha organitzat la Candidatura d'Unitat Popular (CUP) a Vic. La cita és a partir de les 10'00 de matí al Centre Cívic de la Guixa (Sentfores). 

Aquest debat és el darrer d'un llarg procés d'elaboració del programa marc, que ha de permetre a l'organització presentar-se a les eleccions municipals del 2011. 


Atenent a l'amplitud de la temàtica, s'ha estructurat el debat en diferents apartats. La jornada s'iniciarà amb un repàs a les "Competències municipals en matèria d'educació". Després, les conferències repassaran diferents àmbits de la planificació escolar (escoles en el món rural, escoles urbanes, escoles lliures i escoles bressol). A partir de la tarda tindrà lloc un debat sobre la funció educativa, és a dir, els àmbits de l'educació formal i de l'educació no formal.

La CUP reitera que les jornades de treball són obertes a qualsevol ciutadana o ciutadà que hi vulgui dir la seva i que vulgui fer sentir la seva veu, consolidant d'aquesta manera l'elaboració d'un programa marc que haurà estat plural i participatiu. De fet, si algun adjectiu defineix aquestes trobades és el d'obert i col·laboratiu, atès que el protagonisme de les sessions rau precisament en els i les assistents, que aporten els seus diversos punts de vista sobre els temes a tractar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada