Procés participatiu d'elaboració del programa marc de la CUP 2011-2015


dimarts, 13 de juliol del 2010

Autodeterminació i Països Catalans

Dissabte 17 de juliol a Berga


"Autodeterminació i Països Catalans" [esdeveniment al Facebook] és el títol de la nova jornada de treball que ha organitzat la Candidatura d'Unitat Popular (CUP) amb motiu del procés d'elaboració del programa marc que ha de permetre a l'organització poder presentar-se a les eleccions municipals de l'any que ve. En aquesta ocasió els participants debatran sobre els Països Catalans i la manera com s'han d'organitzar, així com sobre el model socioeconòmic i, també, el salt de la política municipal a la proclamació de la independència.

D'aquesta manera, i atenent a la importància que té el conjunt de la nació per a la CUP, la formació dedicarà una de les sessions del procés d'elaboració del programa marc al conjunt de territoris dels Països Catalans per aprofundir en els diferents ritmes de procés d'alliberament i en definitiva per definir el país que volem i el full de ruta a seguir.

La CUP reitera que les jornades de treball són obertes a qualsevol ciutadana o ciutadà que hi vulgui dir la seva i que vulgui fer sentir la seva veu, consolidant d'aquesta manera l'elaboració d'un programa marc que haurà estat plural i participatiu. De fet, si algun adjectiu defineix aquestes trobades és el d'obert i col·laboratiu, atès que el protagonisme de les sessions rau precisament en els i les assistents, que aporten els seus diversos punts de vista sobre els temes a tractar.

En aquest sentit, la formació anima militants i simpatitzants a acudir a la propera sessió, que tindrà lloc el proper dissabte 17 de juliol a partir de les deu del matí a l'Escola Pública Sant Joan de Berga. La ciutat escollida aquesta vegada ha estat Berga -amb la CUP de Berga com a amfitriona-, coincidint amb la celebració aquest cap de setmana del Rebrot, l'Aplec de Joves dels Països Catalans que organitza cada any Maulets a la capital del Berguedà.

Eixos de debat:

On comencen i on acaben exactament els Països Catalans?
En base a quin model polític s’organitzaran els PPCC independents?
Quin model socioeconòmic volem per al nou estat?
Com es passa de la política municipal a la proclamació d’independència?
Com encaixen els diferents ritmes de procés d’alliberament?
Què vol dir «independència» en el món globalitzat?
Quin país volem? I com ho aconseguirem?

AULA1
10 del matí:
Territori
4 de la tarda:
Procés d’alliberament

AULA2

10 del matí
Model d’estat
4 de la tarda
Model socioeconòmic

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada