Procés participatiu d'elaboració del programa marc de la CUP 2011-2015


dimarts, 8 de juny del 2010

Model econòmic i alternatives a l'actual sistema


Dissabte 12 de juny de 2010 a Manresa

La Candidatura d'Unitat Popular (CUP) prossegueix amb el procés participatiu d'elaboració del programa marc per a les eleccions municipals del 2011. La propera sessió tindrà lloc a Manresa aquest dissabte 12 de juny i versarà sobre les alternatives a l'actual sistema econòmic, com eix bàsic que és la transformació social per a una organització que té per lema "Des de les viles i ciutats construïm l'alternativa necessària". Davant d'una crisi econòmica que afecta greument els recursos dels ajuntaments i l'accés als drets més elementals per part de la majoria de la població, cal cercar alternatives econòmiques al servei de les persones. És per això que la CUP dedicar la quarta jornada del programa marc a la crisi econòmica.

Sota el títol de "Repartir la riquesa, garantir els drets" es desenvoluparà la quarta jornada del conjunt de trobades que han de permetre elaborar el programa marc de la CUP 2011-2015 i que tindrà lloc a la seu de l'Associació de Veïns Vic-Remei, a la Casa Caritat, situada al carrer Verge de l'Alba, 5-7 de Manresa.

La CUP recorda que aquestes jornades estan totalment obertes al públic i reivindica el caràcter participatiu que tenen, essent les i els militants i les i els assistents els protagonistes de les trobades.

Programa d'activitats:

2/4 d'11: Rebuda dels i les assistents.

11: Introducció: "Una política econòmica al servei de les persones".

2/4 d'1: "Fiscalitat i pressupostos -propostes per a la igualtat i la participació", amb Josep Anton Monclús, secretari general de l'Ajuntament de Tarragona.

"Com garantim el dret a l'habitatge?", amb Ada Colau, de l'Observatori dels Drets Socials, Plataforma d'Afectats per les Hipoteques.

En acabat hi haurà dinar a la Plaça Gispert, pel qual cal confirmar assistència a manresa@cup.cat

La seu nacional de la Candidatura d’Unitat Popular es troba a la Plaça de Gispert, 4, 1r de Manresa (Bages).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada